Vegan menu

Tomaat & Falafel

Tomatentartaar met ui, kapper, basilicum en pijnboompitten geserveerd met falafel, rucola en saus van zwarte knoflook en truffel. 14

Champignons Auberge

Champignons met een krokant jasje van panko geserveerd met salade en aioli. 13

Soep

Wisselende soep van de dag. 8

**********

Polenta

Krokante polenta met zongedroogde tomaten, puree van bataat, geroosterde bospeen, courgette en aïoli. 22

Portobello

Portobello gestoofd in kruidige Arabische tomatensaus met fregulapasta, hummus van tuinerwten, hazelnoten en geroosterde bimi. 23

Bloemkool

Geroosterde bloemkool met basilicumolie geserveerd met Italiaanse aardappelen met platte peterselie kappertjes en olijfolie en haricots verts. 23

**********

Vegan dessert

Vegan brownie en sorbetijs van de dag. 10

IJs

Diverse sorbetijssoorten. 9