Tomatentartaar
Gehakte tomaat met ui, kappertjes en artisjokkentapenade geserveerd met rucola, aïoli en croutons. 12,50
Biet
Fris taartje van aangemaakte rode biet met sjalot, kappers en augurk geserveerd met frisse garnituren, croutons en vadouvanmayonaise. 12,50
Soep van de dag
Wisselende vegan soep van de dag.
Vraag uw gastheer/vrouw naar de soep van vandaag. 8,50
**********
“Stoofvlees”
Stoofschotel van vegan stoofvlees met ui en peen in kruidige jus geserveerd met haricots verts en basmatirijst. 23,50
Polenta
Krokante polenta met zongedroogde tomaten met geroosterde bospeen haricots verts, rucola en aïoli. 22,50
Pompoen & Spitskool
In de oven gebakken gemarineerde flespompoen in combinatie met rendang van spitskool, rijst met hazelnoten, pompoenpitten en gedroogde cranberry’s geserveerd met limoenkerriemayonaise. 22,50
**********
Vegan dessert
Vegan brownie en sorbetijs van de dag. 9,50
IJs
Diverse sorbetijssoorten. 8,50