Vegan menu

Tomatentartaar

Gehakte tomaat met ui, kappertjes en artisjokkentapenade geserveerd met rucola, aïoli en croutons. 12,50

Biet

Fris taartje van aangemaakte rode biet met sjalot, kappers en augurk geserveerd met frisse garnituren, croutons en vadouvanmayonaise. 12,50

Soep van de dag

Wisselende vegan soep van de dag.

Vraag uw gastheer/vrouw naar de soep van vandaag. 8,50

**********

“Stoofvlees”

Stoofschotel van vegan stoofvlees met ui en peen in kruidige jus geserveerd met haricots verts en basmatirijst. 23,50

Polenta

Krokante polenta met zongedroogde tomaten met geroosterde bospeen haricots verts, rucola en aïoli. 22,50

Pompoen & Spitskool

In de oven gebakken gemarineerde flespompoen in combinatie met rendang van spitskool, rijst met hazelnoten, pompoenpitten en gedroogde cranberry’s geserveerd met limoenkerriemayonaise. 22,50

**********

Vegan dessert

Vegan brownie en sorbetijs van de dag. 9,50

IJs

Diverse sorbetijssoorten. 8,50