Voorgerechten
FEESTPROEVERIJ (min. 2 pers.)
15 jaar Swinckels! 4 Gangen verrassingsmenu van 15 verschillende vis, vlees en vegetarische gerechten. 49,50 p.p.
Carpaccio
Dun gesneden Achterhoeks rundvlees met basilicumpesto, Parmezaanse kaas croutons, zonnebloempitjes en rucola met vinaigrette. 16
Swinckels zalm
Krokant brickdeeg belegd met zalmfilet uit eigen rokerij, kappers, sjalot, radijs en dille geserveerd met mosterdyoghurtsaus. 16
Biet & Geit (vegetarisch)
Tartaar van rode biet met kappers en augurk geserveerd met geitenkaas, frisse garnituren broodkrokant en limoenkerriemayonaise. 14
Swinckels Style Tapas (min. 2 pers.)
Proeverij van kleine gerechtjes. Te bestellen vanaf 2 personen. 16 p.p. Zalm / Buikspek / Torpedogarnalen / Eend / Kabeljauwsalade / Bloemkool
Buikspek
In de oven gebakken gemarineerd buikspek met zoetzuur van komkommer peen en ui geserveerd met bbq saus. 15
Champignons Dordogne
In bierbeslag gefrituurde champignons met salade en knoflookkruidensaus. 13
Tonijn
Geschroeide tonijnfilet met teriyakisaus, Japans zeewier en sesam geserveerd met srirachamayonaise en kroepoek van wasabi en nori. 17
Hoofdgerechten
Knolselderij (vegan)
Gepofte knolselderij met puree doperwt, fregulapasta, broccoli en vegetarische jus. 23
Zeebaars
Op de huid gebakken zeebaarsfilet geserveerd met gepofte tomaatjes polenta met crème fraîche en, spinazie en witte wijnsaus. 27 (3 extra garnalen à 7,50)
Scampi
In knoflook gebakken grote gepelde garnalen afgeblust met kreeftensaus geserveerd met fregulapasta en geroosterde broccoli. 27
Eend
Gebakken borstfilet van Hollandse boerderij-eend geserveerd met crème van zoete aardappel, haricots verts, portsaus met sjalotten en een aardappeltaartje. 26
Lam
Rosé gegaarde gemarineerde lamsrump met honingtijmsaus, gepofte tomaatjes polenta met crème fraîche en bieslook en roergebakken spinazie. 28
Bavette tagliata
Gebakken runderbiefstuk met een lange draad geserveerd met broccoli, rucola, Parmezaanse kaas, rozemarijnolie en Hasselback aardappel uit de oven met knoflook. 27
Runderhaas
Gebakken biefstuk van Achterhoekse runderhaas met romige rozemarijnsaus met een vleugje knoflook, haricots verts, crème van zoete aardappel en een aardappeltaartje. 34
Nagerechten
Tiramisu
Niet weg te denken bij Swinckels en volgens eigen recept uit 1996: Dessert van lange vingers, mascarpone, koffie, slagroom, cacao en amaretto. 12
Zoete verleiding
Proeverij van 5 verschillende kleine desserts. 12
Tropische verrassing
Combinatie van mango panna cotta, passievruchtgel huisgemaakte ananassorbet en limoenmousse. 12
Cheesecake
Smeuïge cheesecake met lemon curd, rood fruit compote en een bolletje vanille-ijs. 12
Kaasplateau
Wij serveren 5 kazen uit binnen en buitenland met appelstroop en desembrood met noten en gedroogd fruit. 15