Voorgerechten

Asian Tapas
Vanaf 2 personen om te delen: Kip & Chili / Zalm & Dashi / Torpedogarnaal & Wasabi / Rund & Chutney / Buikspek & Hoisin. 13,50


Swinckels zalm
Half gegaarde zalmfilet uit eigen rokerij met hoisin saus en sesam geserveerd met radijs mierikswortelcrème en komkommer. 12,70


Biet & Forel
Tartaar van rode biet met appel, kappertjes, augurk en ui geserveerd met gerookte forel en groene kruiden crème fraîche met iets sumak, waterkers en kerriekrokant. 11,50


Carpaccio
Dun gesneden runderlende met artisjokkentapenade en een vleugje truffel, Parmezaanse kaas en rucola. 12,70


Risotto
Risotto met paddenstoelen, Parmezaanse kaas, truffelolie geserveerd met kroepoek van paddenstoelen, rucola en citrusdressing. 11,50


Scampi
In knoflookolie gebakken grote garnalen geserveerd met licht pikante mangocoulis, little gem, dashigel, furikake, wakame, en krokantjes van zeewier. 13,00


Rundermuis
Gepekelde, gerookte en gemarineerde rundermuis met frisse suikersla, huisgemaakte piccalilly, chutney van tomaat en ui, broodkrokant en zwarte bonenpuree. 11,50


Soep van de dag
Wisselende soep van de dag. 8,00



De hoofdgerechten worden geserveerd met groenten op bord en apart geserveerde salade en verse frites met eigengemaakte mayonaise. Voor extra garnituur berekenen wij 3,50 per schaaltje


Hoofdgerechten

4 gangen proeverijmenu
Verrassingsproeverijmenu van 4 gangen. U start met de Asian tapas en sluit af met een proeverij van desserts. 42,50


Raclette
Hartige kaastaart van bladerdeeg met vulling van Parmezaanse kaas, Comté en Emmentaler met wortelpuree, bimi en witte wijnmosterdsaus. 21,-


Tournedos (180 gr.)
Huisgerijpte biefstuk van de ossenhaas van Achterhoeks MRIJ rund geserveerd met wortelpuree, een aardappeltaartje, haricots verts en kalfsjus. 28,50


Zeebaars
Gebakken zeebaarsfilet met bloemkoolcouscous, fregulapasta “aglio e olio” groene aspergetips en lauwwarme tomatendressing. 23,-


Roodbaars & Scampi
Combinatie van gebakken roodbaarsfilet en grote knoflookgarnalen met “risotto” van romige parelgort, doperwtenpuree, snijboon en saus van bisque. 25,50


Eend
Gebakken eendenborstfilet gelakt met hoisinmarinade geserveerd met fregulapasta, diverse groenten, sticky shii take en lotuswortelchips. 23,-


Iberico
Langzaam gegaarde procureur van het Iberisch zwartpootvarken met aardappelpuree met lavas, bimi, gebakken groenten en kruidige jus. 22,-


Ribeye (250 gr.)
Gegrild ribstuk van Achterhoeks MRIJ rund met een aardappeltaartje, haricots verts en kalfsjus. 27,90


Desserts

Tiramisu
Niet weg te denken bij Swinckels en volgens eigen recept uit 1996: Dessert van lange vingers, mascarpone, koffie, slagroom cacao en amaretto. 9,50


Kaasplateau
Wij serveren 5 diverse kazen met biologische appelstroop en kletzenbrood van noten en gedroogd fruit. 13,50 Ons kaasplateau laat zich uitstekend begeleiden door onze portproeverij van 3 heerlijke portsoorten.


Frambozen cheesecake
Frisse cheesecake met bastogne, roomkaas, crème fraîche en frambozen met yoghurtijs en gedroogde framboos. 9,50


Crème brûlée & Poire belle Helène
Combinatie van 2 Franse klassiekers: puddinkje met gebrand suikerlaagje en gepocheerde peer met chocoladesaus en vanille-ijs. 9,50


Zoete verleiding
Proeverij van 5 desserts van de dag. Laat u verrassen! 9,50