KREEFTENWEKEN

Elk jaar organiseren wij de kreeftenweken, waarbij wij mooie aanbiedingen hebben met kreeft in de hoofdrol. In de afgelopen 13 jaar hebben wij al duizenden mensen mogen verwelkomen voor de kreeftenweken. Wij serveren de kreeften zonder poespas. Gewoon met frites, mayonaise, salade en knoflookolie.

Dit jaar organiseren wij de kreeftenweken van 29 mei t/m 7 juli van dinsdag t/m zondag. Het is noodzakelijk bij uw reservering aan te geven dat u van de kreeftenweken gebruik wenst te maken i.v.m. de voorraden.

Wij bieden volgende mogelijkheden met kreeft aan:

  • 1 kreeft als hoofdgerecht met frites en salade € 37,50
    (Voor kleinere eters of mensen die zelf een voorgerecht en dessert van de kaart willen kiezen.)
  • 2 kreeften p.p. als hoofdgerecht met frites en salade € 55,00  (normale prijs € 75,00)
  • 3 gangen menu met 1 kreeft als hoofdgerecht € 47,50 (Normale prijs € 56,00)

Inhoud menu

Franse vissoep met knoflookcroutons

**********

1 hele kreeft met knoflookolie, frites en salade

**********

Vanillemousse met aardbeiencompote, bastogne, meringue en verse aardbeien.

Of

Koffie/thee met zoete lekkernijen

Wij gebruiken super verse Canadese kreeften van gemiddeld 350 gram per stuk. Dit zijn de zogenaamde Canners. Klein van stuk, maar vol met kreeftenvlees.