KREEFTENWEKEN

Zullen ze doorgaan, de kreeftenweken? Misschien komt de heropening van de horeca net op tijd om weer de kreeftenweken te kunnen organiseren. Wij zijn meer dan ooit afhankelijk van onze leveranciers. Wij hopen weer de meest verse kreeften in te kunnen kopen en natuurlijk voor zo’n laag mogelijk bedrag aan te bieden.

Normaliter zouden wij de kreeftenweken dit jaar organiseren van 25 mei t/m 4 juli. Dit jaar is het dus nog even de vraag of wij deze data kunnen hanteren. U zult de definitieve vorm in de 3e of 4e week van mei terugzien op deze plek. Alle informatie is nu onder voorbehoud.

Als wij geopend zijn, is het de bedoeling dat wij de volgende keuzes aanbieden:

  • 2 kreeften als hoofdgerecht met frites en salade voor € 34,50 (u kiest zelf eventueel nog een voorgerecht of dessert)
  • 3 gangen menu: verse vissoep / 1 kreeft als hoofdgerecht / ruby chocolade en chai ijs met verse aardbeien en vanillemousse voor € 34,50

Niet de gehele tafel hoeft deel te nemen.

Het is wel absoluut noodzakelijk dat u vooraf aangeeft met hoeveel personen u kreeft gaat eten en van welk menu u gebruik gaat maken om teleurstellingen te voorkomen. Om de drukte te spreiden is het aan te bevelen om op doordeweekse dagen te reserveren.

Bij deze actie kan er niet afgerekend worden met cadeaubonnen.

Wij gebruiken altijd de zogenaamde Canadese canners. Dit zijn kreeften van ongeveer 350 gram per stuk en zijn alleen te verkrijgen in deze periode. Het betreft hier zeer verse vangst, waardoor ze zeer rijk zijn aan vlees. Als u niet heel erg bekend bent met het eten van kreeft, zal de bediening u kunnen voorzien van tips.