Vegan menu

Salade “niçoise”

Salade van haricots verts, ui, olijven, cherrytomaatjes, gemengde salade en vinaigrette. 11,00

Tomatentartaar

Tomaat aangemaakt met ui, kappers, artisjokkentapenade en pijnboompitten geserveerd met rucola. 11,00

Couscoussalade

Couscoussalade “ras el hanout” met kikkererwten en koriander geserveerd met zoetzuur van komkommer, frisse garnituren en gel van gekruide tomaat. 11,00

Pompoen

Soep van pompoen. 8,00

**********

Polenta

Krokante polentakoekjes met puree van bataat, chips van schorseneren diverse groenten en aïoli. 21,50

Veggie

Krokante bloemkool in een jasje van panko en salie geserveerd met courgettelinten gekruide noedels en tom kha saus van kokos, limoen en gember. 21,50

Tagliatelle

Tagliatelle met licht pikante tomatensaus met kappers en ui geserveerd met broccolischeuten en rucola. 18,50

**********

Vegan dessert

Vegan chocoladeparfait met sorbetijs van de dag. 9,50

IJs

Diverse sorbetijssoorten. 8,50