Vegan menu

 

Tomatentartaar

Tomaat aangemaakt met sjalot, kappers, artisjokkentapenade en pijnboompitten geserveerd met rucola en knoflookcroutons. 11,00

Salade Feta

Diverse slasoorten met gebrokkelde vegan feta, gedroogde vijg, granaatappel, gerookte amandel, pijnboompitjes en balsamicosiroop. 11,50

Pompoensoep

Soep van pompoen met olie van vadouvankruiden en aardappelcroutons. 8,50

**********

Polenta

Krokante polentakoekjes met puree van broccoli, groenten uit de oven en witte wijnsaus. 21,50

Bloemkool

Bloemkool in een krokant jasje met knoflook, salie en escariënnekruiden geserveerd met fregulapasta, courgetteparels en vegan aïoli. 22,50

**********

Vegan dessert

Vegan chocoladeparfait met sorbetijs van de dag. 9,50

IJs

Diverse sorbetijssoorten. 8,50