Vegan menu

 

Tomatentartaar

Tomaat aangemaakt met sjalot, kappers, artisjokkentapenade en pijnboompitten geserveerd met rucola en knoflookcroutons. 11,00

Champignons Auberge

In bierbeslag en panko gefrituurde champignons met escariënnekruiden geserveerd met vegan aïoli, crème van pastinaak en frisse garnituren. 11,50

Thaise kokossoep

Thaise gele kokossoep met gekruide noedels en garnituur van beukenzwammetjes. 9,50

**********

Polenta

Krokante polentakoekjes met pastinaakpuree, bospeen, bimi en crème van gepofte ui. 22,50

Risotto

Risotto met citroen en limoen, groene asperges uit de oven en gepofte tomaatjes. 22,50

Spitskool

Spitskool uit de oven met olijfolie en zeezout geserveerd met vegan vadouvanmayonaise hazelnoten en diverse cress. 22,50

**********

Vegan dessert

Vegan chocoladeparfait met sorbetijs van de dag. 9,50

IJs

Diverse sorbetijssoorten. 8,50