VACATURES

Medewerker bediening 1-3 dagen p/w

Jij bent gastvrijheid!

Wat een leuke functie is dit en geschikt voor veel mensen!

Het betreft een functie waarbij je begeleid en ondersteund wordt, maar ook zelfstandig kunt en mag werken. Enige ervaring is dus wel meegenomen!

Je komt te werken in een gezellig team met leuke mensen en krijgt te maken met gezellige gasten, die een lekker avondje uit zijn en graag door jou in de watten gelegd willen worden.

Je wordt één van de belangrijke gezichten van Swinckels. De gast staat op nummer 1 en er wordt verwacht dat jij dat uitstraalt.

Wij bieden je een salaris afhankelijk van de ervaring, maar boven cao niveau. Daarnaast wordt er een aanzienlijke fooi verdeeld elke week. Als je op sommige vlakken nog verder wilt ontwikkelen, dan is er de mogelijkheid cursussen te volgen.

Laten we samen in gesprek gaan en kijken wat jouw wensen zijn en die verenigen met hetgeen wij zoeken.

Solliciteer nu via sandor@swinckelsintwello.nl! Loop de kans niet mis om in ons gezellige team werkzaam te zijn.

Medewerker spoelkeuken

Wij hebben plek voor iemand die bereid is de handen uit de mouwen  te steken in de spoelkeuken. Het liefst voor 2 dagen in de week op doordeweekse dagen en in het weekend, maar in overleg kunnen wij de dagen en tijdstippen afspreken. Je moet wel minimaal 16 jaar zijn. Je krijgt een salaris ruim boven het minimum en een hele mooie fooi als extraatje elke week.

Solliciteren doe je door een e-mail te sturen naar:

sandor@swinckelsintwello.nl t.a.v. Sandor van Dam.