SWINCKELS THUIS

Swinckels nu bij u thuis!

U kunt uw afhaalbestelling online doen en direct betalen. Tevens voegt u een gewenste dag en pick up point toe. Alle gerechten worden gekoeld geleverd en zijn met minimale moeite te verwarmen. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn.

Voor ophalen op de dag zelf kunt u tot 12:00 uur online bestellen. Na deze tijd kunt u telefonisch via 0571-277023 contact opnemen of het mogelijk is nog een bestelling te plaatsen. Wij kunnen helaas geen rekening houden met diëten. Neem hiervoor tijdig telefonisch contact op.

Alle gerechten zijn de volgende dag nog houdbaar, dus u kunt de gerechten ook eerder afhalen als dat beter uitkomt. 

Pick up points zijn op volgende dagen geopend:

Swinckels, Twello: Woensdag t/m zondag van 17:00-18:00 uur
(Dorpsstraat 12)

De Scheg, Colmschate: vrijdag van 16:30-17:00 uur
(afslag McCafé)

Auping, Deventer: vrijdag van 17:30-18:00 uur
(Laan van Borgele, aan Karweizijde)

U kunt ons herkennen aan de banner. Zorg dat u op tijd bent, wij kunnen niet wachten i.v.m. de planning.

Wij vragen uw naam door te geven en zullen vervolgens uw bestelling in de achterbak plaatsen.

Bij uitgiftepunt Twello kunt u via de voordeur afhalen en via de zijdeur het pand verlaten. Ook hier houden 1,5 meter afstand en dragen wij handschoenen.

Onze menu opties

  • 3 gangen keuzemenu € 29,90 p.p.

EXTRA GERECHTEN

  • ½ stokbrood met knoflookdipper, tapenade en kruidenboter € 4,50
  • Portie olijven € 4,50
  • 4 st. Yakitorispiesjes van kip € 6,50
  • 150 gr knoflookgarnalen uit de oven € 9,50
  • Kaasproeverij van 4 soorten kaas met garnituren € 9,50

WIJNEN

€ 12,50 per fles

Wit
Chardonnay / Principe de Viana / Spanje
Sauvignon Blanc / L’Avenir / Zuid-Afrika

Rood
Merlot / El Portillo / Argentinië
Tempranillo / Monte Llano / Spanje

Bereiding 3 gangenkeuzemenu

Bij dit menu worden alle gerechten koud aangeleverd. De hoofdgerechten kunnen in hun verpakkingsmateriaal direct in de oven geschoven worden met een baktijd van 12 minuten op 200 graden. U kunt zelf kiezen dit te doen voor, na of tijdens het voorgerecht. Een duidelijke beschrijving op papier wordt meegegeven van de handelingen en tips, maar wij hebben het u super makkelijk gemaakt.

3- Gangen menu

Buikspek

Gemarineerd buikspek uit de oven met hoi sin saus, koriander, bosui en sesam

Swinckels zalm

Slaschuitjes met gerookte zalmblokjes en remouladesaus

Bietencarpaccio (vegetarisch)

Dun gesneden rode biet met geitenkaas, amandel en kerriemayonaise

Alle voorgerechten worden geserveerd met gemengde salade, knoflookcanapés en vinaigrette

**********

Quiche (vegetarisch)

Hartige taart van spinazie, diverse kazen,  shii take en mosterdsaus.

Kabeljauwfilet

Kabeljauwfilet met onze befaamde tom kha saus van kokos, limoen en gember

Gildehoen

Rouleau van gildehoen gevuld met eigen gehakt geserveerd met uienchutney

Kreeft Thermidor + 6,-

Rijk gevulde ½ kreeft met eigen vlees en kruidige kaassaus uit de oven

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappeltaart en broccoli met kaassaus

***********

Tiramisu

Mousse van mascarpone, slagroom, koffie en amaretto met gebroken lange vingers

Cheesecake

Cheesecake van ananas en limoen geserveerd met mangocoulis

Kaas + 3,50

4 internationale kazen met kletzenbrot en zoete garnituur

Bestel direct