Paasdiner

Paasmenu

Naast onze à la carte kaart serveren wij ook een speciaal paasmenu op 1e en 2e paasdag (31 maart en 1 april) vanaf 17.00 uur.

Wij bieden het menu aan incl. een feestelijk glas Cava of alcoholvrije variant en onbeperkt tafelwater voor € 52,50

Wilt u bij het reserveren aangeven dat u van het paasmenu gebruik gaat maken?

MENU

Steak tartaar

Gehakte runderhaas aangemaakt met sjalot, augurk en kapper geserveerd met saus van zwarte knoflook en truffel, rucola en Parmezaanse kaas.

Of

Swinckels zalm

Dun gesneden zalmfilet uit eigen rokerij belegd met salsa van komkommer, sjalot, augurk, appel, dragon en geroosterde hazelnoot geserveerd met frisse salade en dillesaus.

Of

Salade chevre (vegetarisch)

Klassieke salade met gemengde slasoorten, vinaigrette, geitenkaas op brood uit de oven met tomaatjes, pompoenpitten en gehakte gedroogde vijg.

Portobello (vegetarisch)

Portobello gestoofd in kruidige Arabische tomatensaus geserveerd met fregulapasta, hummus van tuinerwten, hazelnoten en geroosterde bimi.

Of

Visproeverij

Combinatie van gebakken roodbaarsfilet, grote garnalen en doradefilet geserveerd met fregulapasta, haricots verts en tom kha saus van kokos, limoen en gember.

Of

Rund

In 18 uur gegaard shortribvlees van “grainfed” Achterhoeks rundvlees met kalfsjus, bimi, geroosterde peen en aardappeltaartjes.

Zoete verleiding

Proeverij van 5 dessertbereidingen van de dag.