Kok 2 à 3 dagen per week

Bij Swinckels staat de gast op nummer 1! Wij werken met oog voor detail, een no nonsense mentaliteit, 100% service, een goede kwaliteit van product met hard werken en een professionele instelling.
Enkele termen die direct bij jou aansluiten zijn: hygiënisch, stressbestendig, positieve instelling, gastvrij, service, sociaal, plichtsgetrouw……
Wij verwachten dat je gewend bent met verse ingrediënten te werken en verstand hebt van ambachtelijke bereidingen.
Wij bieden een baan voor 2 à 3 dagen per week volgens cao beloning. Ons keukenteam is goed bezet en er werken ervaren jonge koks met vakkennis en een gezonde werkhouding. Als de druk wat minder is, wordt een geintje snel gemaakt, maar altijd met het oog op professionaliteit.
De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het maken van de desserts en de mis en place van de voorgerechten. Uiteraard help je ook mee met alle andere werkzaamheden in de keuken.
Wij bieden een goed georganiseerde werkplek met duidelijke structuren, planningen en rust. Alle uren worden uitbetaald en op tijd. De fooi is zeer goed, dus een leuk extraatje ligt er wekelijks klaar.
Enkele specialiteiten van Swinckels zijn: zalm uit eigen rokerij, huisgerijpt rundvlees uit de Achterhoek en de “kreeftenweken” in juni.
Je zult op een gedegen manier worden ingewerkt en krijgt steun van het team.
Je zult goed begeleid worden en wordt niet in het diepe gegooid! Als team worden de prestaties samen geleverd.
Bij Swinckels werk je in een sociaal team en ben je één van de schakels die er voor zorgt dat onze gasten met een glimlach en een goed gevoel huiswaarts keren om zo snel mogelijk weer terug te keren naar Twello.
Solliciteer direct onder toevoeging van je CV via sandor@mcgee.boomerict.nl