Gezelschappen

Tot nader bericht kunnen wij geen gezelschappen ontvangen.

Swinckels in de ideale locatie om uw speciale gelegenheid te vieren. Van verjaardagen, bedrijfsuitjes, zakelijke diners tot de viering van uw huwelijksjubileum.
Wij richten ons helemaal naar uw wensen, zodat u uw gasten ontspannen kunt ontvangen, terwijl wij de overige zaken regelen. Voor elke gelegenheid hebben wij een passende oplossing. Van high tea, buffetten tot menu’s. En zeer betaalbaar!
Voor gezelschappen vanaf 13 personen stellen wij een menu samen. Wij bieden menu’s in diverse prijsklassen. Ook maken wij dan een mooi menukaartje voor op tafel.

Wist u dat wij al een warm en koud buffet kunnen aanbieden vanaf € 27,50? (vanaf 20 personen)

Alle gerechten zijn vers en huisgemaakt. Ook bij een buffet krijgt u de smaak van Swinckels te proeven.

Maak snel een afspraak of mail ons voor de mogelijkheden.


Opkamer/Heertjeskamer

In deze ruimte werden vanaf de 18e eeuw de Staatenvergaderingen gehouden van het polderdistrict Veluwe.

Op 1 januari 1818 werden de kerkdorpen Voorst, Wilp, Twello, Terwolde en Nijbroek samengevoegd tot de gemeente Voorst. De overdacht en het tekenen van de officiële documenten heeft ook plaats gevonden in de “Heertjeskamer”.

U kunt met uw gezelschap van 15-26 personen plaatsnemen in deze historische ruimte en genieten van een heerlijk menu in besloten sfeer.

Kerkzaal

Op de 1e etage, alleen per trap te bereiken, is de “Kerkzaal” gevestigd. In deze ruimte kunt u met 20-40 personen genieten van een buffetarrangement. U heeft fantastisch uitzicht op de Dorpskerk en op het oude gemeentehuis.

Met een eigen bar en keuken is dit een multifunctionele ruimte, waar u ook oude facetten van het monumentale pand terugvindt.

Neem een kijkje

Wilt u graag een kijkje nemen in ons restaurant, maar heeft u niet de tijd of gelegenheid om naar ons toe te komen?
Bekijk hier onze virtuele tour.