Gezelschappen

Swinckels in de ideale locatie om uw speciale gelegenheid te vieren. Van verjaardagen, bedrijfsuitjes, zakelijke diners tot de viering van uw huwelijksjubileum.
Wij richten ons helemaal naar uw wensen, zodat u uw gasten ontspannen kunt ontvangen, terwijl wij de overige zaken regelen. Voor elke gelegenheid hebben wij een passende oplossing. Van high tea, buffetten tot menu’s.

Voor gezelschappen vanaf 14 personen stellen wij een menu samen. Wij bieden 3 gangen keuzemenu’s aan vanaf € 35,00. Uiteraard kunnen wij ook meergangen menu’s tot amusemenu’s aanbieden. Ook maken wij dan een mooi menukaartje voor op tafel.

Alle gerechten zijn vers en huisgemaakt.

Maak snel een afspraak of mail ons voor de mogelijkheden. 0571-277023 / info@swinckelsintwello.nl


Opkamer/Heertjeskamer

In deze ruimte werden vanaf de 18e eeuw de Staatenvergaderingen gehouden van het polderdistrict Veluwe.

Op 1 januari 1818 werden de kerkdorpen Voorst, Wilp, Twello, Terwolde en Nijbroek samengevoegd tot de gemeente Voorst. De overdacht en het tekenen van de officiële documenten heeft ook plaats gevonden in de “Heertjeskamer”.

U kunt met uw gezelschap van 13-20 personen plaatsnemen in deze historische ruimte en genieten van een heerlijk menu in besloten sfeer.

Kerkzaal

Op de 1e etage, alleen per trap te bereiken, is de “Kerkzaal” gevestigd. In deze ruimte kunt u met 20-40 personen genieten van een buffetarrangement of een vaststaand menu. U heeft fantastisch uitzicht op de Dorpskerk en op het oude gemeentehuis.

Met een eigen bar en keuken is dit een multifunctionele ruimte, waar u ook oude facetten van het monumentale pand terugvindt.