BESTELPAGINA

Wij bieden een heerlijk afhaalmenu aan:

Een 3 gangen keuzemenu: Asian Style Tapas vooraf / hoofdgerecht van vis, vlees of vegetarisch / carrot cheesecake na voor € 35,00 p.p..

Wij kunnen alleen rekening houden met basis dieetwensen, zoals zonder vis, zonder vlees of uitsluitend vegetarisch.

De hoofdgerechten worden koud geleverd, maar zijn zeer eenvoudig op te warmen binnen 12 minuten in de oven. We geven een beschrijving erbij. Klik hier voor voorbeelden en de beschrijving.

U kunt uw bestelling afhalen bij Swinckels van vrijdag t/m zondag tussen 15.00-18.00 uur.

U kunt bestellen tot 15.00 uur op de dag zelf.  Bent u te laat? Neem dan contact op of er mogelijkheden zijn(0571-277023)

BESTEL HIER

Menu

 Asian style tapas

Combinatie van Aziatisch getinte voorgerechten:

  • Gegaarde zalm met misomarinade, wakame en kruim van ui en casave
  • Flensjes van eend met komkommer, bosui en hoisinsaus
  • Geschroeide Achterhoekse runderbavette met Japanse marinade, sesam en daikon
  • Rundertartaar met sjalot en marinade van ponzu en wasabi
  • Kabeljauw aangemaakt met Indische kruidenmix van koriander, gember, ui, sambal en sereh
  • Frisse bloemkoolsalade met vadouvan, rijstazijn, munt, koriander en Spaanse peper

**********

Hoofdgerechten

Veggie

Hartige bladerdeegtaartjes met vulling van spinazie, zongedroogde tomaat en Parmezaanse kaascrème met witte wijnsaus en kappertjes.

Zalm

Zalm met kruidenkorst van basilicum, hazelnoten en zongedroogde tomaat geserveerd met saus van witte wijn en kappertjes.

Biefstuk

Gebakken biefstuk van diamanthaas van Achterhoeks rund met pepersaus.

De hoofdgerechten worden geserveerd met in de oven gestoomde aardappelen en groenten

**********

Nagerecht

Cheesecake van carrot cake met vanillecrème, toffeesaus en bastognecrumble

Wenst u een volledig vegetarisch menu? U kiest dan een vegetarisch hoofdgerecht. Geef dan bij de opmerkingen aan voor hoeveel gasten u vegetarische voorgerechten wenst.

Vegetarische Asian style tapas:

  • Gyoza vega met sojasaus in pipet
  • Flensje met komkommer, bosui en hoi sin saus
  • Lotus wortel met misomarinade en kruim van ui en casave
  • Tartaar van biet en sjalot met wasabi, ponzucrème en furikake
  • Frisse bloemkoolsalade met vadouvan, rijstazijn, munt, koriander en Spaanse peper
  • Aangemaakte edamameboontjes

BESTEL HIER